Om TU

Välkommen till Tränarutbildning.se. Mitt namn är Christoffer Larsson, är 34 år, och jag jobbar just nu som fotbollstränare i Barcelona.

Jag vill här berätta varför jag har skapat detta projekt och vad du kan få ut av det. Jag är själv fotbollstränare sedan 10 år tillbaka och jag har alltid haft en drivkraft att utbilda mig. Jag vill hela tiden lära mig mer och bli en bättre tränare. Jag anser nämligen inte att det bara är spelare som måste tränare varje dag – utan även tränare.

I början av min tränarkarriär så letade tränarresor utomlands. Jag hittade en del men inte tillräckligt många. Så istället började jag organisera egna resor och skapa nya utbildningar i Sverige. Jag har hittills ordnat tränarresor till Spanien, Italien, Portugal och England. Jag har också under två års tid organiserat tränarkurser i Sverige och Norge baserat på den portugisiska modellen taktisk periodisering.

Så är du lika intresserad som jag av att utbilda dig så rekommenderar jag mina kurser jag har här. Alla kurser håller högsta klass.

Har du några frågor så kan du nå mig på info@tranarutbildning.se eller min Facebook-sida https://www.facebook.com/coachkrille/

Du kan även nå mig på Twitter under namnet @coachkrilleWhatsApp chat